Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 60335-2-38:2003

Majapidamis- ja muude taoliste elektriseadmete ohutus. Osa 2-38: Erinõuded kaubanduslikele elektrilistele küpsetusalustele ja küpsetusalus-grillidele

Üldinfo

Kehtiv alates 01.07.2003
Alusdokumendid
IEC 60335-2-38:2002; EN 60335-2-38:2003
Direktiivid või määrused
2014/35/EU Madalpinge

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
02.12.2024
Muudatus
02.12.2024
Muudatus
03.04.2009
Parandus
09.06.2008
Muudatus
01.07.2003
Põhitekst
Deals with the safety of electrically operated commercial griddles and griddle grills not intended for household use. The rated voltage being not more than 250 V for single-phase appliances connected between one phase and neutral and 480 V for other appliances. Appliances within the scope of this standard are typically used in restaurants, canteens, hospitals and commercial enterprises such as backeries, butcheries, etc. The electrical part  of appliances making use of other forms of energy is also within the scope of this standard

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
16,12 € koos KM-ga
Paber
16,12 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,48 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN 60335-2-38:2003/A1:2008

Majapidamis- ja muude taoliste elektriseadmete ohutus. Osa 2-38: Erinõuded kaubanduslikele elektrilistele küpsetusalustele ja küpsetusalus-grillidele
Uusim versioon Kehtiv alates 09.06.2008
Põhitekst + muudatus

EVS-EN IEC 60335-2-89:2022+A11:2022

Majapidamis- ja muud taolised elektriseadmed. Ohutus. Osa 2-89: Erinõuded kaubanduses kasutatavatele sisseehitatud või eraldiseisva külmaaine kondensaatori või kompressoriga külmaseadmetele
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2022
Muudatus

EVS-EN 60335-2-38:2003/A2:2024

Majapidamis- ja muude taoliste elektriseadmete ohutus. Osa 2-38: Erinõuded kaubanduslikele elektrilistele küpsetusalustele ja küpsetusalus-grillidele
Uusim versioon Kehtiv alates 02.12.2024
Põhitekst

EVS-EN 50733:2025

Electric forced convection ovens, steam cookers and combination ovens for professional use - Test methods for measuring the performance
Uusim versioon Kehtiv alates 01.04.2025