Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 16140-1:2016

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 1: Vocabulary (ISO 16140-1:2016)

Üldinfo

Kehtiv alates 03.08.2016
Alusdokumendid
ISO 16140-1:2016; EN ISO 16140-1:2016
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.08.2016
Põhitekst
04.10.2011
Muudatus
01.09.2003
Põhitekst
ISO 16140-1:2016 defines general terms and definitions relating to method validation of microbiology in the food chain.
It is applicable to the validation of methods for the analysis (detection or quantification) of microorganisms in
- products intended for human consumption,
- products intended for animal feeding,
- environmental samples in the area of food and feed production, handling, and
- samples from the primary production stage.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
16,12 € koos KM-ga
Paber
16,12 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,48 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 16140-2:2016

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)
Kehtiv alates 03.08.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 16140-5:2020

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.09.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 16140-3:2021

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.02.2021
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 11607-1:2020+A11+A1:2023

Lõplikult steriliseeritud meditsiiniseadme pakendamine. Osa 1: Nõuded materjalile, steriilsele barjäärile ja pakendusele
Uusim versioon Kehtiv alates 15.11.2023