Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 16140-4:2020/A2:2025

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms (ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025)

Üldinfo

Kehtiv alates 01.09.2025
Alusdokumendid
EN ISO 16140-4:2020/A2:2025; ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.09.2025
Põhitekst + muudatus
01.09.2025
Muudatus
15.11.2024
Põhitekst + muudatus
15.09.2020
Põhitekst
Amendment to EN ISO 16140-4:2020

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,40 € koos KM-ga
Paber
12,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,48 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 16140-3:2021/A1:2025

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory - Amendment 1: Protocol for verification of validated identification methods of microorganisms (ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025)
Kehtiv alates 01.09.2025
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 16140-3:2021+A1:2025

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021 + ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2025