Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-1:2017+A1:2025

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks

Üldinfo

Kehtiv alates 15.01.2025
Alusdokumendid
ISO 6887-1:2017; EN ISO 6887-1:2017; ISO 6887-1:2017/Amd 1:2024; EN ISO 6887-1:2017/A1:2024
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.01.2025
Põhitekst + muudatus
15.01.2025
Muudatus
18.04.2017
Põhitekst
Selles standardis määratletakse inimtoiduks ja loomasöödaks mõeldud toodete mikrobioloogiliseks uuringuks algsuspensiooni ja lahjenduste aeroobse ettevalmistamise üldeeskirjad.
See standard on üldkohaldatav ja muid osi kohaldatakse vastavalt eessõnale konkreetsete tootegruppide suhtes. Mõnda aspekti võidakse kohaldada ka molekulaarsetele meetoditele, mille puhul maatrikseid saab seostada polümeraasi ahelreaktsiooni (PCR) etappide inhibeerimisega, ning seega mõjutavad need katsetulemust.
Selles standardis ei käsitleta proovide ettevalmistamist loendamise ja tuvastamise katsemeetodite jaoks, mille puhul valmistamisjuhiseid on kirjeldatud üksikasjalikult rahvusvahelistes eristandardites.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
24,80 € koos KM-ga
Paber
24,80 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,48 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-6:2013

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 6: Specific rules for the preparation of samples taken at the primary production stage (ISO 6887-6:2013)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.04.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2: Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-4:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4: Erinevate toodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2020