Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 24557:2025

Kaunviljad. Niiskusesisalduse määramine. Õhkkuivatuse meetod

Üldinfo

Kehtiv alates 02.05.2025
Alusdokumendid
ISO 24557:2024
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
02.05.2025
Põhitekst
04.06.2013
Põhitekst
See dokument kirjeldab rutiinset referentsmeetodit niiskusesisalduse määramiseks kaunviljades.
Meetod on rakendatav kikerherneste, läätsede, herneste, lupiinide ja kõikide ubade, välja arvatud sojaubade analüüsimiseks.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,40 € koos KM-ga
Paber
12,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,48 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 2171:2023

Cereals, pulses and by-products - Determination of ash yield by incineration (ISO 2171:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2023
Põhitekst

EVS-EN ISO 5534:2004

Juust ja sulatatud juust. Kuivainesisalduse määramine. (Referentsmeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

EVS-EN ISO 11085:2015

Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs - Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method (ISO 11085:2015)
Uusim versioon Kehtiv alates 06.10.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 5983-2:2009

Animal feeding stuffs - Determination of nitrogen content andcalculation of crude protein content - Part 2: Block digestion andsteam distillation method
Uusim versioon Kehtiv alates 03.12.2009