Skip to main content
Tagasi
UUS

prEN ISO 21415-2

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO/DIS 21415-2:2025)

Üldinfo

Kavand
Alusdokumendid
ISO/DIS 21415-2; prEN ISO 21415-2
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi kavandiga saab tutvuda kommenteerimisportaalis🡭.

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Põhitekst
03.12.2015
Põhitekst
ISO 21415-2:2015 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
Standardi monitooring