Skip to main content
Tagasi

ISO 7377:1984

Juniper berries (Juniperus communis Linnaeus) -- Specification

Üldinfo

Kehtiv alates 01.05.1984
Tegevusala (ICS grupid)
67.220.10 Vürtsid ja maitseained
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.05.1984
Põhitekst
Specifies requirements for whole berries of Juniperus communis Linnaeus. Further it includes sampling, methods of test, packing and marking. An annex A lists areas of production. Recommendations relating to storage and transport conditions are given in an annex B.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
56,90 € koos KM-ga
Paber
56,90 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 750:1998

Fruit and vegetable products -- Determination of titratable acidity
Uusim versioon Kehtiv alates 06.08.1998
Põhitekst

EVS-EN ISO 13299:2016

Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile (ISO 13299:2016)
Uusim versioon Kehtiv alates 03.05.2016
Põhitekst

ISO 4121:2003

Sensory analysis -- Guidelines for the use of quantitative response scales
Uusim versioon Kehtiv alates 12.11.2003
Põhitekst

ISO 6658:2017

Sensory analysis -- Methodology -- General guidance
Uusim versioon Kehtiv alates 18.07.2017